Logo ontwerper

Huisstijl ontwerpen

Het herkenningspunt van uw onderneming

Net zoals uw persoonlijke identiteit en karakter van u een uniek persoon maakt, is uw huisstijl ontwerp de zichtbare X-factor van uw bedrijf die u onderscheidt van andere ondernemingen. Het is het middel om jouw identiteit te versterken en je kernboodschap uit te dragen.

Voordat we weten hoe uw merkidentiteit er uit moet zien, moeten we eerst enkele sleutelelementen bepalen: wat is de missie (het "waarom") en doel van uw onderneming, hoe ziet u de positionering van uw bedrijf tegenover de concurrentie (sneller, goedkoper, betere kwaliteit, verse marktproducten, meer persoonlijke begeleiding, authentieker, duurzamer, beter productdesign, ...), zijn er kleurenschema's die u zeker wel of niet wenst te gebruiken, heeft u een voorkeur voor bepaalde lettertypes, ...

Iets concreter: wat zijn bijvoorbeeld de drie woorden die uw ideale klanten zouden gebruiken om u te omschrijven? Wat doet u beter dan wie dan ook? Waarom bent u met dit bedrijf begonnen? Als we dit weten, kunnen we uw huisstijl heel gericht ontwerpen. Het is geen probleem mocht u daar totaal geen idee van hebben. Een ontwerp wordt dan bereikt op gevoel.

Met professionele huisstijl ontwerpen vormgegeven door de Logo Fabriek vallen klanten op en vergroten ze zo hun onderscheidend karakter. Uw huisstijl zorgt dus voor herkenning en draagt bij tot een positieve uitstraling en imago. Dagelijks kneed ik nieuwe huisstijl ontwerpen tot de juiste inhoud, passende kleurtoon, correcte lettertype samenstelling en proportie.

Bespaar tijd en geld in de zoektocht naar een duur en groot ontwerpbureau dat bij jouw project past. De Logo Fabriek is Frederic Desauw, een logo ontwerper met veel passie en goesting om uw huisstijl te ontwerpen. Ik help u graag verder!

Bekijk hier enkele huisstijl ontwerpen

huisstijl ontwerpen

huisstijl ontwerpen

huisstijl ontwerpen
huisstijl ontwerpen
logo schilder