kapper logo

Kapper logo nodig?

Als logo ontwerper met meer dan 10 jaar ervaring in het vak ben ik gespecialiseerd in het creëren van unieke en krachtige logo's voor elk type onderneming. Bent u op zoek naar een gepersonaliseerd kapper logo? Mijn passie ligt in het opleveren van op maat gemaakte logo ontwerpen, waarbij ik zorg draag voor de kleinste details.

kapper logo


Waarom een professioneel kapper logo ontwerp een slimme investering is

U probeert de juiste klanten aan te trekken en ervoor te zorgen dat ze verliefd worden op uw merk. Een uniek, professioneel kapper logo heeft niet alleen de kracht om te communiceren waar u voor staat. Het zal ook een goede eerste indruk nalaten om u te helpen zich te onderscheiden van uw concurrentie. Omdat uw logo zo’n essentieel onderdeel van uw merk is, wilt u er zeker van zijn dat het goed wordt uitgevoerd. Uw klanten zullen dit zien bovenaan uw website, uw sociale media, op de inkomdeur van uw zaak, ... Laat deze visuele identiteit uniek en herkenbaar zijn! Een opvallend kapper logo is de sleutel tot succes. Zoals voor Pilipili te Gent. Bij Pilipili hebben ze veel meer te bieden dan knippen alleen. Kapsalons zoals Pilipili die streven naar een professionele uitstraling kiezen voor een kapper logo op maat.


Neem contact met me op

Een goed ontworpen kapper logo is een van de beste investeringen die u als ondernemer bij de opstart kan doen. Ik help u graag verder. Neem contact met me op via +32 (0)473 98 77 51.

Bekijk hier enkele realisaties.

kapper logo

kapper logo

kapper logo

kapper logo