logo hr

Logo HR

Als logo ontwerper met meer dan 10 jaar ervaring in het vak ben ik gespecialiseerd in het creëren van unieke en krachtige logo's die de identiteit van uw HR onderneming op treffende wijze weergeven. Logo hr nodig? Mijn passie ligt in het opleveren van op maat gemaakte logo ontwerpen, waarbij ik zorg draag voor de kleinste details. Zoals onderstaand logo voor HR Capital te Zaffelare, Oost-Vlaanderen. De twee aparte tekens vormen samen de H van Human en vormen een kleurrijk geheel. Naast dit opvallende logo werd ook de website onder handen genomen met een uitstekende vindbaarheid tot gevolg.

Logo hr


Waarom een logo hr laten ontwerpen door een vakman een slimme investering is

In de wereld van Human Resources, waar relaties en menselijke interactie centraal staan, is het essentieel dat een hr logo de waarden en missie van het bedrijf weerspiegelt. Een goed ontworpen logo kan de kernwaarden van uw HR-bedrijf communiceren, zoals integriteit, betrokkenheid, ondersteuning van individuele groei, ... Bovendien kan een goed logo helpen om de herkenbaarheid van uw merk te vergroten.

logo hr

Iedereen met een eigen onderneming weet hoe belangrijk een hr logo is. Een logo is ook meestal het eerste merkteken dat een potentiële klant tegenkomt, een eerste professionele indruk is dus van groot belang. Een professioneel logo toont het belang dat u hecht aan details en visie.


Neem contact met me op

Een goed ontworpen hr logo is een van de beste investeringen die u als ondernemer bij de opstart kan doen. Niet alleen zal het vanaf de start van uw zaak een band opbouwen met uw doelgroep, het zal ook een blijvende herkenbaarheid creëren.

Ik help u graag verder met het ontwerp van uw logo hr. Neem contact met me op via +32 (0)473 98 77 51.

Bekijk hier enkele realisaties.