Logo maken met letters

Logo maken met letters

Als logo ontwerper met meer dan 10 jaar ervaring in het vak ben ik gespecialiseerd in het creëren van sterke logo's die de identiteit van uw onderneming op treffende wijze weergeven. Wenst u een logo te maken met letters? In een wereld vol merken die strijden om aandacht is het nog nooit zo moeilijk geweest om je te onderscheiden van de massa. Op basis van letters een logo ontwerpen is een mogelijkheid. Er bestaan oneindig veel mogelijkheden om tot iets moois en creatief te komen.

Logo maken met letters


Zoals bovenstaand logo voor Van Ranst Logistics. Het embleem bevat de initialen van de zaakvoerder, namelijk VR, mooi in elkaar overvloeiend. Daarnaast kan je er ook een duidelijke verwijzing naar de transportsector in terug vinden (de schuine streep tussen de letters).


Waarom een logo laten maken met letters een slimme investering is

De belangrijkste reden is dat u een uniek en sterk logo krijgt. Zo zal uw logo op een positieve manier opvallen in de massa. Het ontwerpen van een embleem is een intensief samenwerkingsproces zodat u een ontwerp naar wens zal ontvangen. Zoals onderstaand logo voorbeeld voor Heist Interior. Hier hebben we een logo gemaakt met de letters H en I die mooi in elkaar overgaan.

Logo maken met letters
Het opbouwen van een logo met letters is voer voor een specialist. Vertrouw uw ontwerp toe aan een vakman.


Neem contact met me op

Een logo laten maken met letters is een van de beste investeringen die u als ondernemer kan doen. Niet alleen zal het vanaf de start een band opbouwen met uw doelgroep, het zal ook een blijvende herkenbaarheid creëren.

Ik help u graag verder met het ontwerp van uw logo. Neem contact met me op via +32 (0)473 98 77 51.

Bekijk hier enkele realisaties.