Logo's met naam

Logo's met naam

Als ervaren logo ontwerper met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van unieke en sterke logo's, laat ik op subtiele maar krachtige wijze de identiteit van uw merk weerspiegelen in één logo. Bekijk op deze pagina enkele voorbeelden van logo's met naam voor uw inspiratie.

Logo's met naam worden veel gevraagd bij de Logo Fabriek. Iemand start een bedrijf op en wenst zijn naam verwerkt te zien in het logo. Direct herkenbaar, makkelijk te onthouden, persoonlijk, versterkt de geloofwaardigheid, ... er zijn wel wat voordelen te bedenken aan een logo met naam. Laat u inspireren met deze logo voorbeelden.


7 voorbeelden van logo's met naam


Logo's met naam voorbeeld 1: Verlaet Interieur. De familienaam krijgt een opvallende plaats in het logo.


logo's met naam

Logo's met naam voorbeeld 2: Ramon's blend. De voornaam maakt het hier nog persoonlijker.


logo's met naam

Logo's met naam voorbeeld 3: Van Ranst Logistics. De familienaam zit verwerkt in het logo én in het beeldmerk vooraan. Een meer dan geslaagd logo met naam.


logo's met naam

Logo's met naam voorbeeld 4: Suykerbuyk. Een tandartspraktijk met een mooi familienaam logo.


logo's met naam

Logo's met naam voorbeeld 5: Hein Vanhoutte. Specialist in grond-, tuin- en omgevingswerken, zowel voor particuliere als industriële klanten.


logo's met naam

Logo's met naam voorbeeld 6: Jochen Paesen. Een logo met de volledige naam in verwerkt. Stijlvol en tijdloos.


logo's met naam

Logo's met naam voorbeeld 7: Ocean detailing. Een logo met de voornaam in verwerkt.


logo's met naam

Hopelijk kunnen deze logo's met naam voorbeelden u verder helpen om inspiratie op te doen voor uw eigen merk. Als ervaren logo ontwerper boetseer ik voor u een beeldmerk dat het beste bij uw zaak past.

Wenst u een professioneel logo ontwerper voor het vormgeven van hét herkenningspunt van uw zaak? Ik help u graag verder. Neem contact met me op voor meer info via +32 (0)473 98 77 51.

Bekijk hier enkele realisaties.