Logo ontwerper

Prijs logo ontwerp

Wat is de gemiddelde investering voor een logo ontwerp?

De prijs van een logo ontwerp kan sterk schommelen, vanaf €100,- tot duizenden euro's. Een duidelijke briefing is heel belangrijk, maar ook het aantal concepten en revisierondes, de complexiteit, bepaalde wensen, de omvang van het traject, de oplevertermijn, ... hebben invloed op de prijs. Voor de meeste (startende) ondernemingen die op zoek zijn naar een kwaliteitsontwerp van de Logo Fabriek, zal een uniek en sterk bedrijfslogo tussen de €450,- en €900,- kosten. Het vectorieel maken van een bestaand ontwerp zit tussen de €150,- en €300,-.
tandarts logo Een logo is een essentieel onderdeel van de identiteit van elke onderneming. Het is vaak het eerste dat een potentiële klant te zien krijgt, en het is van cruciaal belang om een logo te gebruiken dat zich onderscheidt van de concurrentie. Zoals bij alle zakelijke uitgaven, wenst u de prijs van uw logo ontwerp af te wegen tegen de kwaliteit en waarde die u wint.

Het inhuren van mij als professionele logo ontwerper zorgt ervoor dat uw uiteindelijke ontwerp uniek is en de sterke boodschap van uw merk overbrengt. Het is dus belangrijk om te begrijpen wat u wel of niet krijgt voor uw geld. Wenst u te starten met de ontwikkeling van uw logo en website? Neem dan contact met me op om de prijs van uw logo ontwerp te kunnen bepalen.

Bekijk hier enkele realisaties.

Prijs logo ontwerp

Prijs logo ontwerp

Prijs logo ontwerp