Software iconen

Software iconen

Als logo ontwerper met meer dan 10 jaar ervaring in het vak ben ik gespecialiseerd in het creëren van software iconen op maat van uw bedrijf.

Software iconen zijn grafische symbolen die onder andere gebruikt worden voor user interfaces in programma's en apps. Ze zijn meestal een tekstvervanger. Ze helpen gebruikers om snel en intuïtief te navigeren.

Op zoek naar software iconen? Mijn passie ligt in het opleveren van op maat gemaakte iconensets, waarbij ik zorg draag voor de allerkleinste details. Zo komen we tot een resultaat waarbij we allebei fier op kunnen zijn.

Software iconen

Software iconen maken vaak deel uit van een iconenset. Net zoals bij een font vormen de iconen in een set een samenhangend geheel.

De afrondingen, lijndiktes, vlakken, kleuren en verhoudingen zijn in een goede iconenset harmonieus op elkaar afgestemd. Een uniforme set iconen versterkt zo de merkidentiteit en maakt de interface gebruiksvriendelijker.

Software iconen

Zoals onderstaande software iconen voor een familiebedrijf uit Kortrijk. Er werden in een eerste fase een 75-tal iconen ontwikkeld, allemaal in dezelfde stijl.

Software iconen


Software iconen

Waarom software iconen laten ontwerpen door een vakman een slimme investering is

Een goed ontworpen icoon is niet alleen esthetisch aantrekkelijk, maar ook functioneel; het communiceert direct de juiste boodschap en verbetert de gebruikerservaring. Als ervaren software icoon ontwerper bied ik een duidelijke meerwaarde. Met een scherp oog voor detail en een grondige kennis van visuele communicatie, creëer ik iconen die niet alleen mooi zijn, maar ook effectief. Mijn ontwerpen zijn op maat gemaakt om naadloos aan te sluiten bij de specifieke behoeften en stijl van uw software. Door te investeren in professioneel ontworpen iconen, investeert u in de algehele kwaliteit van uw product.Software iconen

Software iconen worden standaard opgeleverd in SVG en ICO formaten. SVG is vectorieel en zo blijft uw icoon scherp in alle groottes. Mocht u nog andere formaten wensen, dan bespreken we dit voor, tijdens of na de opdracht.Software iconen

Neem contact met me op

Iedereen met een eigen software onderneming weet hoe belangrijk een sterk icoon is. Iconen geven namelijk de essentie weer. Ik help u graag verder met het ontwerp van uw software iconen. Neem contact met me op via +32 (0)473 98 77 51.

Bekijk hier enkele logo realisaties.