Vectorieel logo ontwerper

Vectorieel logo

Als logo ontwerper werk ik uw vectorieel logo uit

Frederic Desauw is een ontwerper uit Kortrijk met meer dan 10 jaar ervaring in het ontwikkelen van unieke en krachtige logo's: hét uitgangsbord van uw onderneming. Uw logo moet namelijk in één oogopslag vertellen waar uw onderneming voor staat.

Als logo ontwerper streef ik altijd naar de perfectie. Ik ontwerp en kneed verder totdat u 100% tevreden bent over uw logo. Dat is mijn kwaliteitsgarantie voor u als klant. De eerste ontwerp voorstellen mag u binnen de 7 werkdagen verwachten. Bij oplevering van uw logo bezorg ik u alle files die u nodig heeft voor allerhande drukwerk, voor uw website of sociale media. Ik bezorg u onder andere een vectorieel logo als PDF, EPS, AI en SVG bestand. We spreken van een vectorieel logo bestand wanneer de bestanden oneindig kunnen worden uitvergroot, zonder kwaliteitsverlies. Een vectorieel logo blijft dus haarscherp, ook als u heel hard inzoomt.

Een vectorieel logo bestaat uit vectoren in plaats van uit pixels (zoals bij een foto). Een vector is eigenlijk een lijn met wiskundige formules die de curve, hoek en richting van de lijn bepalen. Als een vector wordt vergroot, wordt de afstand opnieuw berekend en vervolgens in de juiste verhouding aangepast. Vervolgens worden de paden weer gevuld met de bijbehorende kleuren. Zo kan een vector oneindig worden uitvergroot, zonder kwaliteitsverlies. Na betaling van de factuur wordt het logo uw eigendom. Ik bezorg u uw logo in verschillende bestandsformaten.

Bekijk enkele recente logo realisaties in mijn portfolio. Overtuigd door mijn portfolio? Neem dan contact met me op om uw vectorieel logo te laten ontwerpen via info@logo-fabriek.be. Ik help u graag verder.

Bekijk hier enkele realisaties

vectorieel logo

vectorieel logo

vectorieel logo

RAD Dakwerken Sint-Niklaas