professionele logo ontwerpen

Professionele logo ontwerpen

Vormgeven van uw merk

Frederic Desauw is een logo ontwerper met meer dan 10 jaar ervaring in het creëren van professionele logo's en huisstijlen. Een logo is niet zomaar een klein pictogram of merkteken; het is uw merkidentiteit die de ware essentie van uw bedrijf visueel weerspiegelt. Een mooi en professioneel logo door de Logo Fabriek laten ontwerpen is dan ook een uitstekende keuze.

De Logo Fabriek is een éénmanszaak en zo heeft u als klant de luxe van maar één aanspreekpunt te hebben. Van het eerste contact, over de brainstorm en de eerste schetsen, tot de finale finetuning en oplevering van uw logo. Alles passeert langs dezelfde paar ervaren handen.

Wat is het resultaat van mijn professionele logo ontwerpen? U krijgt een uniek en sterk logo dat kwaliteit en vertrouwen uitstraalt. U ontvangt na afloop scherpe PNG, TIFF en JPG logo bestanden voor online of offline gebruik. U ontvangt ook AI, PDF, SVG en EPS bestanden waarmee u uw logo op elk formaat kunt schalen. Ideaal om te printen dus! Na betaling van de factuur wordt het logo uw eigendom en ontvangt u de auteursrechten. Bezorg me de nodige info en ik geef u de mogelijkheden voor professionele logo ontwerpen op maat van uw onderneming. Bekijk gerust ook enkele recente realisaties.

Bekijk hier enkele realisaties.

professionele logo ontwerpen

professionele logo ontwerpen

professionele logo ontwerpen